Промоции

Турмалинова яка

- 66%
Турмалинова яка
Турмалинова яка Турмалинова яка Турмалинова яка
Наличност: налично
Цена: 29.00 лв. 9.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Mагнитната турмалинова яка e най-доброто средство при схващане и напрежение в областта на шията и раменете. Тя е предназначена за превантивна грижа и за облекчаване болката при шипове във врата, ревматизъм, шийна остеохондроза, проблеми с щитовидната жлеза, проблеми със съня, простудни заболявания, болки в главата, загуба на концентрация и преумора. Върнете здравето си и се почувствайте отново жизнени и щастливи! Използвайте уникланите свойства на камъкът турмалин- съдържа природни микроелементи, много важни и полезни за човешкото тяло. Той работи за подобряване състоянието на организма в няколко  направления:

•            Балансира биотока на човешкия организъм. При различните вредни въздействия върху организма на човека често се нарушава неговия нормален биоток, което обикновено води до възникване на патологични реакции. На повърхността на турмалина през цялото време циркулира микроток от 0,06 мА, който съответства на биотока на човека. При използването на изделия с турмалин, биотокът на човека се изравнява с този на турмалина и така се нормализира, което от своя страна предпазва от заболявания.

•            Отделя инфрачервени лъчи от дълговълновия спектър, които създават ефект на резонанс в молекулите на тъканите и течностите в организма. Това води до разширяване съдовете на капилярите и до повишаване скоростта на движение на кръвта. По този начин се увеличава съдържанието на кислород в кръвта, активират се протеините и други микро и макромолекулярни елементи в тялото. Този процес на свой ред предизвиква усилване на регенеративната способност в тъканите и укрепва имунитета.

•            Отделя отрицателни йони - те бързо стимулират клетъчната обмяна на веществата, повишават жизнената сила на клетките, успокояват нервната система, отстраняват умората и въздействат положително върху други нарушения. Отрицателните йони регулират нивото на рН в кръвта. Протича раздробяване на холестерина, намалява се сгъстяването на кръвта и се понижава кръвното налягане. Освен това, отрицателните йони стерилизират и дезинфекцират патогенната микрофлора.

•            Създава естественото енергийно поле, което активира клетките.

Турмалиновата яка действа на клетъчно-молекулярно ниво и има следните свойства:

•            регулира обмяната на веществата;

•            подобрява кръвообръщението;

•            повишава имунитета;

•            намалява усещанията за болка;

•            стабилизира работата на нервната система;

•            успокояващ ефект;

•            подобрява съня;

•            понижава стреса;

•            отлично профилактично средство при различни заболявания;

Турмалиновата яка е подходяща при:

•            проблеми с междупрешленните дискове;

•            болки в областта на врата и шията;

•            невралгии;

•            хемиплагия при лежащо болни;

•            за подобряване циркулацията на кръвта;

•            ендоартрит;

•            ускоряване зарастването на счупвания;

•            укрепване на хрущялната тъкан;

Указания за употреба:

Обикновено 10 - 15 минути след поставяне на турмалиновата яка се появява забележимо усещане за топлина и леко парене по кожата. Това е нормално явление и не причинява никаква вреда на кожата. Времето за първите сеанси трябва да бъде 2 пъти на ден по 5 - 10 мин. След 7 дни може да се увеличи на 10 - 15 мин. 2 пъти на ден и този режим да се поддържа в продължение на 3 месеца. След едномесечно прекъсване, оздравителният курс може да се повтори, като се спазва същият режим на въздействие. В съответствие с индивидуалното състояние на организма може да регулира продължителността на прилагане.

При някои хора е възможно да не се усети устойчива топлина след 20 мин., а след 30 мин. например, което е показател за по-сериозни проблеми в областта на врата. Въпреки това, процедурата трябва да се приключи. След няколко сеанса редовно прилагане, времето за поява на усещането ще се намали и ще влезе в норма. Турмалиновата яка може да се поставя както в областта на врата, така и в други части на тялото, позволяващи плътно прилепване на вътрешната част на яката към кожата.

Противопоказания:

Да не се използва при висока температура на тялото, нарушения на температурната чувствителност и при повърхностно увреждане на кожата. Да не се използва при кървене, наличие на пейсмейкър или метални импланти, от деца и болни с тежка форма на енцефалопатия, от бременни жени.

Да се ползва с повишено внимание от хора, склонни към алергии.

Не използвайте турмалиновата яка при различни злокачествени и доброкачествени образувания!

Грижа за турмалиновата яка:

 При пране на яката да не се използват обичайните прахове за пране, избелители и сапуни. Препоръчително е леко пране в чиста вода 40о – 45оС със специалния Турмалинов сапун или с естествени препарати. Времето за накисване и пране е до 5 минути. Сушенето да се извършва в естествени условия в разгънат вид, без използването на машина за сушене или отоплителни уреди. Не се глади.

При редовното използване на турмалиновата яка, се препоръчва на всеки 7 - 10 дни за около 2 часа да се възстановяват свойствата на турмалина, като вътрешната работна повърхност на яката се постави директно на слънце, не през стъкло. Не трябва яката да се съхранява в близост до каквито и да е магнити, за да се избегне намагнетизирането й.

Размер на яката: 53 см

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: