Промоции

Уред против лоша миризма в хладилника Cool Mama

Уред против лоша миризма в хладилника Cool Mama
Уред против лоша миризма в хладилника Cool Mama Уред против лоша миризма в хладилника Cool Mama Уред против лоша миризма в хладилника Cool Mama
Наличност: Не е налично
Цена: 7.50 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Не, на неприятната миризма в хладилника!

Тя може да се дължи на забравен развален продукт или на неопакована храна. Хигиената на хладилника е изключително важна, за да избегнем заразяване с микроби и бактерии и да сме здрави. Не Ви ли се е случвало да забравите парче шунка, след което, в хладилника да замирише на мърша? Представяме ви напълно иновативен уред за почистване на хладилник от миризми.

Cool Mama е тук!

Уникален препарат за обезмирисяване на хладилник, както и фризер. Бързо и лесно, в няколко стъпки ще забравите за лошата миризма в хладилника. Без използване на химикали, само с помощта на сода за хляб (натриев бикарбонат), която се поставя във уреда. Содата се поставя в задната част на главата на Cool Mama, до обозначената маркировка, завъртате долната част и нагласяте текущия месец от годината. Поставяте в хладилника и казвате "чао" на неприятните миризми.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: