Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol

Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol
Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol Ходеща и Пееща Плюшена Играчка Paw Patrol
Наличност: налично
Цена: 23.90 лв.

Опции


* Име:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Най- популярните шест храбри кученца от хитовото детско филмче Paw Patrol  идват при Вашето дете в дома Ви, за да му донесат невероятни нови приключения.

И сега, не само облечени в мекичък плюш, но ходят, лаят и имитират движенията на истинско куче. От избягали влакове до заседнали китове, те ще се втурнат на помощ, клатейки опашки! Луда игра и забавление за вашето съкровище!

Заедно във всичко! Това е обещанието на Пес Патрул!

С Paw Patrol, въображението на Вашето дете ще бъде вдъхновено от сложни спасителни мисии, пълни с приятелство, работа в екип и храброст. Paw Patrol приключението продължава!

Сега можете да приютите в къщи любимите кучовци в мека плюшена версия! Всяко от  шестте плюшени кученца е изработено от мек плюш с ярки и живи цветове.

Съберете всички 6 патрула- Marshall, Chase, Skye, Rocky, Zuma и Rubble, така задружната банда ще бъде непобедима!

Размер: 28 х 26 см

Работят с 3 бр. батерии АА/включени в офертата/!

Подходящо за деца над 2 години!

Офертата е за 1 бр. кученце от серията Пес Патрул!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: