Четиристранно Кухненско Ренде с Контейнер

- 40%
Четиристранно Кухненско Ренде с Контейнер
Четиристранно Кухненско Ренде с Контейнер Четиристранно Кухненско Ренде с Контейнер Четиристранно Кухненско Ренде с Контейнер
Наличност: налично
Цена: 25.00 лв. 14.90 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Направете бърза поръчка и спестете време!

Представяме Ви един уред, без който в кухнята не може!

Четиристранно кухнеско ренде с удобна дръжка за стабилно хващане и контейнер за събиране на продукта, който стържете. Без смяна на приставки, за 1 секунда преминавате от едро към ситно рязане, декориране и обратно. Само завъртете рендето на предпочитаната страна и готово. А удобната дръжка, за хващане отгоре, го прави супер стабилно за работа.

Изработено е от нетоксична пластмаса, подходяща за обработка на храна и не съдържа олово и кадмий. Остриетата са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Удобно контейнерче ще събира настърганите плодове, зеленчуци и хранителни продукти. Контейнера е с капак, така че може да съхраните количеството настъргани продукти, които не сте използвали. Много практично и универсално кухненско ренде! Почиства се лесно под течаща вода или в миялна машина. Подсушете след употреба. Не заема място в кухнята!

Няколко полезни съвета от нас:

  •  Режете с дълги, бързи движения, използвайки цялата дължина на режещата повърхност.
  •  Поставете обеления лук цял и го нарежете, като частта, където са корените, сочи нагоре.
  •  Преди да поставите зеле на рендето, нарежете го предварително на половини или четвъртини.
  •  Ако желаете да нарежете картофи или моркови на ленти, поставете зеленчука по дължина.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

 

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: