Шампоан за коса Keratin Complex REDIST Professional

Шампоан за коса Keratin Complex REDIST Professional
Шампоан за коса Keratin Complex REDIST Professional Шампоан за коса Keratin Complex REDIST Professional
Наличност: налично
Цена: 17.00 лв.

Опции


* Опаковка:

К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

Интензивен възстановяващ шампоан за коса KERATIN COMPLEX REDIST Professional!

Професионалният шампоан помага за укрепване и възстановяване на косата, като същевременно осигурява и защита на цвета.

Кератинът е един от най - важните протеини, които изграждат косъма и са свързани помежду си чрез серни мостове. Химичните третирания и външните фактори разрушават серните мостове, които свързват косъма, причинявайки вреда с времето. За да се премахнат тези увреждания и да имате по - здрава структура, косата трябва да бъде заредена с кератин.

След редовна употреба на шампоана, увредената и уморена коса увеличава здравината и еластичността си, става по- обемна, бляскава, мека и жизнена.

Шампаонът с кератин на турската марка Redist укрепва косата, почиства старателно и я подхранва.

Подходящ за ежедневна употреба, за всички типове коса.

Начин на употреба:

Намокрете добре косата си, нанесете от шампоан Redist Keratin Comlex и масажирайте добре. Отмийте с топла вода. Нанесете повторно при необходимост. За още по - добри резултати след шампоана нанесете маска за коса Keratin Complex от серията. Изчакайте маската да действа от 3-5 минути, изплакнете обилно с топла вода.

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка 500 мл и 1000 мл/избери от падащото меню/.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: