Меню
Количка

2 в 1 Орехотрошачка и Отварачка за Бутилки

2 в 1 Орехотрошачка и Отварачка за Бутилки
Не е налично
2 в 1 Орехотрошачка и Отварачка за Бутилки
  • Наличност: Не е налично
  • Модел: 368
6.90 лв.
Без данък: 6.90 лв.

Супер здрава орехотрошачка, специално проектирана, за да се справи с най - твърдите орехи и ядки!

Мултифункционален уред 2 в 1 - за трошене на ядки с черупки и отварачка за бутилки!

Със здрава, конусовидна метална стиска, орехотрошачката е подходяща за трошене не само на орехи, но и за много по - малки на размер ядки, като лешници, бадеми и много други. Просто сложете орех или друга ядка с черупката в люлката и стиснете пружинните дръжки. А ако се затруднявате да отворите капачката на бутилка, поставете уреда върху капачката и завъртете. Лесно, бързо и удобно!

Характеристика:

  • Висококачествена орехотрошачка и отварачка.
  • Материал: тяло от стомана с лаково покритие.
  • Мултифункционален уред, лесен за използване.
  • Размери:16,5 х 4,5 см.    

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.