RedOne Пудра за обем на коса 8g

RedOne Пудра за обем на коса 8g
Наличност: налично
Цена: 19.00 лв.
К-во:  
   - ИЛИ -   

Бърза поръчка
Спестете време, ние ще ви се обадим!

RedOne Пудра за обем на коса!

Матиращата пудра е идеална за добавяне на естествен обем, особено на тънка коса. С леката си формула, пудрата създава форма, текстура и матово покритие. Осигурява страхотна фиксация с прахообразната си форма, използва се също така и като сух шампоан, за да поддържа косата ви все така чиста между измиванията, като абсорбира излишното омазняване.

Как да използвате?

Поръсете върху ръката или директно върху суха коса и разпределете равномерно. Пудрата е подходяща за всекидневна употреба.

ВНИМАНИЕ: Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте контакт с очите, в случай на такъв, веднага изплакнете с вода. Само за външна употреба!

Опаковка: 8 гр.

Производител: REDIST KOZMETIC, Турция

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.

Бърза поръчка
Въведете необходимата информация и ние ще се свържем с Вас!
* Име:
* Email:
* Телефон: