Меню
Количка

Zehira Мицеларен витамин B7(Biotin), 50ml

Zehira Мицеларен витамин B7(Biotin), 50ml
Zehira Мицеларен витамин B7(Biotin), 50ml
Ново
Zehira Мицеларен витамин B7(Biotin), 50ml
Zehira Мицеларен витамин B7(Biotin), 50ml
Zehira Мицеларен витамин B7(Biotin), 50ml
  • Наличност: Налично
  • Модел: 1283
  • SKU: 1283
59.00 лв.
Без данък: 59.00 лв.
Безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 101 лв
Наличности
Multi.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Хранителна добавка витамин B7(Биотин), с мицеларна формула – иновация във фармакологичната наука!

Биотинът е важен за обработване на метаболизираните протеини, мазнини и въглехидрати. Той играе важна роля в трансфера на CO2 при метаболизма. Витамин В7 има ролята да защитава кожата и косата (забавя процеса на побеляване), като има синергично действие с витамини А, В2 и В6. Важен витамин за правилното функциониране на нервната система, за нормален метаболизъм на макронутриентите, за психологическите функции, за поддържане на нормални лигавици.

Тази мицеларна формула на Zehira е резултат от много изследователски труд!

Какво е мицелар и защо е толкова важен?

Мицеларно производство означава следното – активните съставки са опаковани в малки, наноразмерни сфери със състав, много подобен на клетъчните мембрани.

Това предпазва активната съставка от разлагане, храносмилане и окисление. И тя практически безпрепятствено навлиза в кръвообращението, доставяйки съдържанието си до клетката-мишена, тъй като е в състояние да „разтопи“ нейната мембрана. По този начин активните съставки могат да достигнат местоназначението си БЕЗ ЗАГУБА.

Навлизайки в клетката, наносферата се „спуква“ и активното вещество се усвоява директно от самата клетка.

За сравнение – витамините и другите съединения с традиционна производствена технология или дори естествените витамини, постигат същото със значителна загуба!

Съдържание в дневна доза от 1 мл:

Мицеларен Витамин B7(Biotin): 1000 µg

Прием:

Дневната доза се равнява на 1 мл (3 пипети). Една пипета е количеството, което се пълни при едно стискане на помпичката. Може да се приемат директно или разредени в 50-100 мл. вода. Може да се приема веднъж дневно. След отваряне на опаковката, срок на годност 3 месеца!

Съхранение:

На хладно, без директна слънчева светлина. Да се съхранява далеч от деца!

Мицеларните продукти на ЗЕХИРА са обект на патентно право!

Регистрационен номер в БАБХ: Т022401210/21.02.2024

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.