Меню
Количка

Zehira Мицеларен витамин C, 100ml

Zehira Мицеларен витамин C, 100ml
Zehira Мицеларен витамин C, 100ml
Ново
Zehira Мицеларен витамин C, 100ml
Zehira Мицеларен витамин C, 100ml
Zehira Мицеларен витамин C, 100ml
  • Наличност: Налично
  • Модел: 1282
  • SKU: 1282
59.00 лв.
Без данък: 59.00 лв.
Безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 101 лв
Наличности
Multi.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Най-важният витамин на планетата- витамин C! Сега в мицеларна форма за 100% усвояемост на клетъчно ниво! Иновационен продукт от Zehira!

Защо се нуждаем толкова много от витамин Ц?

За да защитим своите клетки.

За да се да се справим със стреса, умората и напрежението.

За повече енергия.

За да преборим с депресия.

Осъзнали сте (и това е напълно вярно), че имунната система е в основата на вашето здраве – е, тук ключът отново е вит С.

Мечтаете за млада и красива кожа – невъзможно е без витамин С.

Приемате добавки с Колаген с надежда да подобрите състоянието на своите кости и зъби – безнадеждно е без вит С.

Спешно се нуждаете от защита от йонизиращото лъчение – нужен ви е вит С.

Списъкът е много дълъг, но и това е достатъчно, за да ви стресне!

Коя е най-ключовата заблуда относно витамин С?

„Колкото повече – толкова по-ефективно“ или повече милиграми – повече здраве! Това изобщо не е вярно!

ИСТИНАТА Е, че нормалното усвояване на витамин С е ОГРАНИЧЕНО! Средно човек НЕ може да усвои повече от 280-300 милиграма. Така че, както се казва шеговито „Размерът не винаги има значение“  Затова ние решихме да се фокусираме върху качеството!

Защо създадохме мицеларен витамин C?

Мицеларното производство означава, че активните съставки са опаковани, образно казано, в малки, наноразмерни сфери със състав, много подобен на размера на клетъчните мембрани. Това предпазва активната съставка от разлагане, храносмилане и окисление. И тя практически безпрепятствено навлиза в кръвообращението, доставяйки съдържанието си до клетката-мишена, тъй като е в състояние да „разтопи“ нейната мембрана. По този начин активните съставки могат да достигнат местоназначението си без загуба.

Това е почти невъзможно при “конвенционалните” добавки!

Каква е разликата между липозоми и мицели?

Липозомните хранителни добавки са сравнително нови на световния пазар. Те предизвикаха огромен интерес поради високата си степен на усвояемост. Което на практика ги превръща в революционен продукт. По същество липозомите представляват също сфери, в които се влага активното вещество. И тяхната цел отново е да стрелят директно в „десятката“, тоест в клетката. Разликата обаче между липозоми и мицели е съществена. Освен различната структура, размерът на мицеларите е повече от 20 пъти по-малък!

Колко ни е нужно всъщност?

Всъщност вие се нуждаете от около 80 мг витамин С дневно. Но предвид съвременния начин на живот (стрес, физическа умора, електромагнитно излъчване от телефоните, радиовълни, вредни навици и т.н.), то нуждата ни от витамин С се увеличава значително.

Защо не можем да си го набавим с храната?

Сезонност: Много плодове и зеленчуци, които са с високо съдържание на витамин С, са сезонни.

Някои хора може да имат повишена нужда от витамин C поради различни причини, като например стрес, болест или индивидуални фактори като възраст и пол.

Витамин C се намира предимно в плодове и зеленчуци, но при някои хора консумацията на тези храни може да е ограничена поради диета, алергии или предпочитания.

Витамин C е чувствителен към топлина и светлина, затова готвенето и съхранението на храна могат да намалят съдържанието му.

Но главната причина: неусвояемост!

Колкото и храна, богата на витамина, да приемате – малко количство се усвоява!

Колкото и добавки с витамина да пиете – абсорбцията е ограничена.

Затова вие винаги страдате от недостиг на витамин Ц!

Със ЗЕХИРА Мицеларен витамин C това ще се промени!


Състав в една доза от 3 мл (4 пипети): 800 μg (микрограма) високоусвоима мицеларна форма витамин С (Sodium-L-ascorbate)

Препоръчителен дневен прием: 3 мл = 4 пипети на ден (разредени в 50-100 мл вода).

Съхранение: Съхранявайте на хладно сухо място, защитено от пряка слънчева светлина. След отваряне да се държи в хладилник. Да се консумира до 3 месеца след отваряне.

Продуктът е обект на патентно право!

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.