Меню
Количка

Мумио чисто Zehira/Шилажит/ 60 веган капсули

Мумио чисто Zehira/Шилажит/ 60 веган капсули
Мумио чисто Zehira/Шилажит/ 60 веган капсули
Мумио чисто Zehira/Шилажит/ 60 веган капсули
Мумио чисто Zehira/Шилажит/ 60 веган капсули
Мумио чисто Zehira/Шилажит/ 60 веган капсули
 • Наличност: Налично
 • Модел: 1166
 • SKU: 1166
29.00 лв.
Без данък: 29.00 лв.
Безплатна доставка
Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 101 лв
Наличности
Multi.bg не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Тайната на здравето!

Мумио в най-чистата му форма.

Съвършената комбинация на всички ЛИПСВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ, нужни на тялото ни, за да НЕ боледува!

ЕДИН единствен продукт, който замества всички други!

Мощната сила на пречистен шилажит, в съвършена концентрация!

Мощен имуностимулант! 

МУМИО - "ЧЕРНОТО ЗЛАТО" НА ПЛАНЕТАТА!

Наричаме го "злато", защото вярваме и знаем, че няма по-ценен източник за нашето здраве от Мумио - което обичайно е черна или тъмно кафява маса.

Малцина знаят, че истинският дом на Мумио всъщност е самата земя, пръстта. Там, където природата удивително е градила с години, дори с векове своето най-велико творение - ХУМУСЪТ. Той е изцяло с органичен растителен и животински произход. А крайният резултат са вещества от групата на ХУМАТИТЕ.

Хуматите включват няколко органични киселини, най-важни от които са хуминова и фулвинова. И тъкмо те са вероятно най-голямото ЧУДО на планетата. Тези две киселини са толкова уникални и мощни в състава си, че на практика съдържат почти всичко необходимо за живота на всеки организъм.

МУМИО - Първоизточникът и причината за всеки живот на планетата!

Приемайки Мумио Зехира в неговия чист вид, на практика вие черпите ресурси директно от първоизточника - Земята. Повечето добавки на пазара се добиват синтетично. А ако са органични, то за източник са използвани предимно растения или други ресурси, които НЕ са "майката", не са най-главния създател на активните вещества.

Защото всичко започва от Земята...Или както е казано - първо бе създадена земята и небесата. А веригата работи така:

Всички източници на планетата водят произхода си от главния, първоизточника - Земята. Именно в пръстта се намират всички минерали, витамини, всички вещества. От там започва всичко. Там, в хумуса, се формира истинската причина за живота на всяко същество;

Втори във веригата са растенията - те първи черпят веществата, директно от почвата. Онези растения, които са най-ниско до земята (треви, билки и т.н.). В тях ще открием най-концентрирани дози от най-важните за нас вещества. После са по-високо растящите - храсти и растения. Колкото по-близко до земята е един организъм, толкова по-концентрирани вещества получава ;

Трети във веригата са тревопасните животни - те черпят ресурси от тревите, които консумират. Когато се храним с животинска храна, ние хората (както и хищниците) на практика получаваме своите дози от елементи едва "четвърта ръка".

Но какво, ако намерим начин да приемаме своите дози директно от първоизточника - земята. Ето защо, ние вярваме, че Мумио е най-качественият път да си набавяме средствата за своето здраве и дълголетие.

Защото Мумио на практика е ЕСЕНЦИЯТА НА ЗЕМЯТА, ПОЧВАТА, ХУМУСА!

Мумио всъщност е най-мощният и правилен източник на планетата. Защото той води началото си директно от първоизточника.

И това е така, защото консумирайки Мумио, вие приемате веществата директно "първа ръка". В тяхната оригинална, автентична, непроменена и непреработена форма.

ПРИИСКА ЛИ ВИ СЕ ДА ЗАХАПИТЕ ШЕПА ПРЪСТ ОТ ЗЕМЯТА

Обикновено, когато говорим на лекции и обясняваме за Мумио и пръстта, повечето хора стигат до извода, че най-правилно е да се храним директно с почвата. Както и самите растения го правят.

Но почакайте! Това не е съвсем вярно. В почвата могат да бъдат открити безброй много различни елементи. И не всеки от тях е правилният за нас. Ние, хората, не сме устроени да се храним с почва :)

Но затова пък има начин да приемаме директно самата есенция.

И точно тази есенция се случва в Мумио! Запомнете добре - Мумио е най-доброто, което може да си подарите. На вас и вашите близки!

ЗАЩО ДА Е МУМИО?

Смело можем да твърдим, че над половината Менделеева таблица е събрана в Зехира Мумио. Най-оптималната концентрация на двете хумусни киселини, които в съвършена симбиоза постигат ефекта на съвършената добавка!

Няма проблем, с който Мумио не може да се справи. Съставът му е толкова уникален и богат, че на практика няма друг подобен източник на планетата ни. Ето защо, бъдете сигурни, че Мумио на практика замества почти всички добавки, които приемате.

Разбира се, на пазара има различни предложения. Но Мумио Зехира е най-висок клас продукт. Ще бъде твърде сложно в една статия да ви докажем колко различни са качествата Мумио, които се предлагат. Но най-общо казано: процентът на есенцията варира между 15-30%. Досега не сме срещали друг продукт с по-висока концентрация на активно вещество.

МУМИО ЗЕХИРА СЪДЪРЖА 95% АКТИВНО ВЕЩЕСТВО!

Да, правилно сте разбрали. 95% чисто Мумио! Вместо обичайните 20%.

Вероятно се питате защо почти никой не влага подобна концентрация. Отговорът е лесно предсказуем - Защото, както обичайно, високата концентрация е икономически НЕизгодна за производителите. В описанията обичайно ще прочетете "чисто Мумио". И това донакъде може да приемем за вярно твърдение. Но никой не си задава въпросът: колко е процентното съдържание на активните вещества? Сертификатите на хранителните добавки обичайно не достигат до потребителя. Но ако все пак ви се отдаде възможност, очаквайте най-често да прочетете "хуминова киселина 20%". Ето това е, което ще получите. Освен това крайните продукти са лишени от фулвиновата киселина, която е и един от най-мощните елементи на планетата. В Мумио Зехира вложихме фулвинова и хуминова киселини при това в най-доброто им съотношение. В напълно чиста форма.

Ето това вече е истински качествен продукт, есенцията на Мумио. Без наличие на тежки метали и други ненужни токсични вещества. Чисто Мумио и нищо повече!

Мумио Зехира е 100% органично!

Рядко на пазара ще намерите 100% органично вещество. В повечето случаи Мумио се добива синтетично и ви се предлага предимно неорганична хуминова киселина. Тя носи своите ползи. Но не достатъчно. Не и, когато говорим за чист 95% протентов продукт и то напълно органичен.

МУМИО ЗЕХИТА СЕ УСВОЯВА ОТ КЛЕТКИТЕ ВИ НАД 90%

Причината да бъде така лесно усвоимо Мумио Зехира е в неговия напълно органичен вид. Клетките имат способността да различават органични от неорганични вещества. И разбира се, са много по-склонни да "комуникират" с органичните елементи. Лесно ги разпознават и съответно са почти напълно усвоими.

Важно е да се знае, че повечето хранителни добавки, които са НЕорганични, се усвояват от тялото и клетките ни обичайно между 5-15%.

Мумио Зехира има усвоимост над 90-95%!

Ако се питате - защо създадохме толкова качествен продукт. Защо предлагаме съвършената есенция. И нещо, което ни отне близо две години. Отговорът е в благодарността. Благодарност към Земята, която създаде едно уникално вещество. Защото домът на Мумио всъщност е земята, в пръстта, в хумуса. Благодарност още, че бяхме свидетели на буквално спасени човешки животи. Ето защо Мумио за нас е КАУЗА. И ето защо, разработихме този продукт без никакъв компромис в неговото качество!

ЗЕХИРА МУМИО - каузата, за която тепърва ще се говори!

Смеем да твърдим, че никой не е "проповядвал" за мумио повече от нас! Поне не и в последните три години! Личната ни среща с "него", влиянието му върху нас във времето, енергията, която вложихме в неговото описание и послание - това е плод на много вяра и усилие от наша страна! Превърнахме мумио от слабо познат продукт в много търсена добавка! Резултатите не закъсняха: стотици, не - хиляди хора, които се хванаха за нашето зрънце вяра и решиха да опитат.

Скоро мумио се превърна в абсолютен гигант - получавахме обаждания от клиенти, които ни разказваха своите невероятни истории. Известни спортисти, сред тях олимпийци, ни споделяха своя личен опит с шилажит през годините и се радваха да разберат, че "славата" на СЪЛЗИТЕ НА СКАЛИТЕ възкръсва отново след толкова години забвение.

Много ни се иска да опишем подробно всяка лична история, защото те са изключително ценен опит и вероятно ще бъдат от помощ на много хора, изпаднали в подобна ситуация, с подобен здравословен проблем - от лека настинка до тежки хронични заболявания, за които почти няма лек! Съвсем скоро ОЧАКВАЙТЕ няколко много силни истории на наши клиенти!

Зехира Чисто мумио

Но всичко това НЕ ни беше достатъчно!

Благодарностите на доволните хора ни провокираха да развием темата за мумио - доставките му ставаха все по-трудни, заради оскъдността на суровината, а поръчките се увеличаваха с всеки изминал ден!

Решхме да направим сериозна крачка - да анализираме сериозно и обстойно състава на шилажит: коя е тайната на тази скална смола, образувана от растителни отлагания? Кои са образуванията, които имат в себе си тази универсална лечебна сила?

След дълго време на анализи и проучвания, стигнахме до отговора: ХУМУСНИТЕ КИСЕЛИНИ са основният двигател на всички процеси. Лечителят не е мумио, лечителят са двете основни хумусни киселини - фулвин и хумин!......

Статията "Липсващият елемент! Или от какво се нуждаеш, за да живееш пълноценно?!" , която скоро ще намериш в нашия блог, ще разкрие пред теб богатството на тези две киселини и ще научиш, че в почвата се съдържат най-важните витамини и минерали! Да, в почвата!

ЗЕХИРА МУМИО - липсващият елемент!

Нарекохме нашето МУМИО "Липсващият елемент", защото едва ли има по-правилни думи, с които да го опишем. Казваме още "нашето Мумио", защото ТО е различно от всички други, които ще срещнеш. ЗЕХИРА Мумио е ИНОВАЦИЯ. Разбрахме, че има начин човешкият организъм да получи всичко необходимо, за да бъде здрав. Само с един-единствен елемент...ЛИПСВАЩИЯ досега.

Смело можем да твърдим, че над половината Менделеева таблица е събрана в Зехира Мумио. Най-оптималната концентрация на двете хумусни киселини, които в съвършена симбиоза постигат ефекта на съвършената добавка!

ЗЕХИРА МУМИО - лечебна сила!

 • Нормализира метаболизма;
 • Повишава имунитета;
 • С него бързо се отслабва;
 • Премахва стомашните болки;
 • Изключително бързо заздравява счупвания на кости;
 • Естествен бианабол, който може да замести добавките при много интензивни тренировки;
 • Повишава либидото и потентността;
 • При бронхит, хрема и настинки;
 • Мощен антиоксидант;
 • Подмладява и разкрасява;
 • Дава тонус и енергия;
 • Повишава силно имунитета;
 • Бори се с косопад;
 • Подобрява структурата на коса, кожа, нокти!

Има ли разлика между досега познатото мумио на смола и ЗЕХИРА МУМИО?

Освен, че двете са в различна форма - смолата е средно-твърда материя, а ЗЕХИРА е веган капсула, има една съществена разлика и тя е: в смолата има примеси и това няма как да се избегне. При анализ се вижда наличие на тежки метали /дори асфалт/, тъй като смолата се събира от скалите и скалните пукнатини. Зехира Мумио е чиста, органична суровина - сертифициран продукт с изключителна сила и мощ - съвършената коцентрация на хумусните киселини, които запълват всички липси!

Как се приема Мумио?

По две капсули дневно - сутрин и вечер, с повече вода!

Не се приема алкохол!

Важно! - две капсули дневно е профилактична дозировка. Ако желаете бързи резултати или справяне с конкретен проблем, дори досадна настинка - приемайте по 4 капсули дневно - две сутрин и две надвечер.

Съвет: Вечерната доза да се приема преди 19:00 часа.

Всички цени са с включен ДДС. Леки вариации в цвета, външния вид и изображенията може да се различават от показаните на снимковия материал. Всички описания на продуктите са въз основа на информация предоставена ни от производителите. Характеристики и външен вид на продуктите могат да бъдат променени от производителя без предварително уведомяване за това. При покупка на продукти, уточнявайте всички значими за Вас параметри и свойства, срок на гаранция и други.
Ние използваме бисквитки, за да подобрим представянето на нашия сайт, както и Вашето преживяване. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“. Повече информация.